לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

נדרתי ללכת לגיהנום

שאלה:

שלום רב לפני כמה שנים נדרתי שאם לא אהיה משהו מסוים אלך לגיהנום איך אפשר להתיר נדר זה לא ידעתי את ההשלכות והייתי צעירה מאוד והיו לי הרבה בעיות

תשובה:

שלום וברכה

נראה שאת לא יודעת את גבולות הגזירה.. אנחנו לא יכולים לקבוע מי ילך לגיהנום, זה תפקד של בורא עולם… כך שאין כל משמעות לאמירה חסרת טעם הזו, מכל מקום להבא, לעולם אבל לעולם אל תשתמשי בנדרים שזה דבר חמור.

ברכה והצלחה ויום נעים.

הצטרף לדיון

תגובה 1