חלום

שאלה:

לפני כיומיים דיברתי עם סבתי על סבא שלי ז״ל לברכה, ובאותו הלילה חלמתי על סבי שהוא מנשק ומחבק אותי והוא היה ממש נרגש ומתרגש לראות אותי וראו על הפנים שלו שהוא שמח, מה זה אומר?

תשובה:

אדם חולם מהרהוריו ביום, לכן אחר ששוחחתם וחשבתם הרבה על סבא טבעי שחולמים עליו בלילה… כך שהחלום הוא כלום, אבל בכל מקרה אפשר הרבה מאוד לשמח אותו ולעשות לעילוי נשמתו, כל חיזוק במצוות, תפילות ותהילים לעילוי נשמתו, זיכוי הרבים, ולשמח את סבתא שנותרה לבדה, יועיל לו מאוד.

שבת שלום.