שם

שאלה:

שלום רב, כשנולדתי אמי קראה לי בשם (בזמני היו חייבים להוציא את הילדים עם שם מבית החולים). כשהגיעה הביתה אבי החליף את השם כי לא מצא חן בעיניו. למיטב ידיעתי לא קראו את שמי במעמד ספר תורה. האם יש להתייחס לנושא הזה? תודה רבה!

תשובה:

שם הוא מה שאנשים קוראים לך בו… אין משמעות רבה לקריאת השם בבית הכנסת, כמו כן שם שמיד בטל עוד לפני שמישהו ידע ממנו יותר מידי אין לו משמעות..

בהצלחה