כיור אחד – בשר בחלב

שאלה:

יש לי כיור אחד בדירה ששכרתי.
אני שמה רק כלים חלביים ורק אחרי ששטפתי את כולם, שופכת הרבה מים רותחים על כל הכיור ואז שמה את הכלים הבשריים ושוטפת אותם.
לצערי בגלל שזו דירה שכורה אין לי דרך להביא עוד כיור.
האם בשיטה הזו אני שומרת על כשרות המטבח? ואם לא, אז מה לעשות?

תשובה:

מה שהכי חשוב במקרה כזה הוא לא להשתמש כלל במים חמים ברחיצת הכלים, לרחוץ בנפרד כל סוג ולנקות קודם את הכיור, לא צריך לשפוך מים חמים, אלא בעיקר להקפיד שלא ישפך שם שום דבר חם כאשר יש שם כלי.

בהצלחה