חלומות

שאלה:

שלום רב,
ישנו חלום החוזר על עצמו הרבה פעמים ומטריד אותי.
אני אישה נשואה ומאושרת עם בעלי, אבל בחלום אני כמעט מתחתנת עם מישהו אחר(אקראי) ובעלי תומך בבחירה, אבל ברגע האחרון אני מחליטה להישאר עם בעלי הנוכחי. אשמח לדעת את משמעות החלום.

תשובה:

שלום וברכה

אינני יודע להסביר, יתכן שבאיזה שהוא מקום מודחק יש לך איזה הרהור כזה אולי לבעלך לא מספיק אכפת ממך חלילה או משהו כזה, מה שאני מניח ממש לא נכון, אבל זה סוג של חוסר בבטחון העצמי וכדומה. כדאי לחזק קצת את הבטחון במחשבות חיוביות, ולהשקיע בזוגיות ולקבל חזרה מלוא חופניים נחת ושמחה. על כל פנים אין צורך להתייחס לחלום מצד עצמו כלל.

חיים טובים ומאושרים.