מה עושים עם התפילין של אבא ז"ל?

שאלה:

יש לי תפילין שלי ואבא שלי ע"ה נפטר האם יש עניין למסור את התפילין שלי ולהניח את של אבא שלי

תשובה:

לא. אין כל ענין, מה שאתה יכול לעשות אם תרצה, זה למסור את התפילין של אבא לשיפוץ ובדיקה אצל איש מקצוע, ואחר כך לעשות בזה גמ"ח תפילין לעילוי נשמתו, שיהיה מיועד לאנשים שאין להם כרגע או נתנו לשיפוץ ותקועים כמה ימים, או אנשים שלא מניחים באופן קבוע ובאים לבית הכנסת להניח, כל דבר אחר שיכול לעשות טוב לעילוי נשמתו של אבא.

מן השמים תנוחמו ועשו רק טוב עבורו!