חזרה בתשובה על פריקת עול בצבא

שאלה:

במהלך שירותי הצבאי התרחקתי מהדת- הפסקתי לשמור שבת,כשרות וגם הכרתי גוי אשר איתו שכבתי מספר פעמים
כשהשתחררתי מהצבא ניתקתי איתו את הקשר והמשכתי בחיי,
בתקופה האחרונה עולות בי חרטות כל כך עמוקות על מה שעשיתי-
איך מכפרים על משכב גוי?
זהו כתם לכל החיים?
אני רוצה להתחזק ולחזור בתשובה לאט לאט ובדרך שלי… אבל מה אוכל לעשות לגבי החטא הזה?
כמו כן- התייעצות:
לא סיפרתי לאף אחד ממשפחתי על כך וגם בעזרת ה לבעלי לעתיד לא יהיה לי אכפת להגיד שאני לא בתולה אבל לא אוכל לספר לו ששכבתי עם גוי- אני מרגישה שזה אישי שלי ולא אספר לו על כך. (כמובן שלא אתחתן עם כהן כדי לא להכשיל אותו)
מה דעתך על כך?
בבקשה ענה לי בכנות

תשובה:

אין כל ספק שאין דבר העומד בפני התשובה! ברגע שאת מתחרטת ומשנה את דרכייך, עולה על דרך המלך ומקיימת את מצוות התורה הקדושה, שבת כשרות  וכו' וקבלה מוחלטת בעזרת ה' להמנע מכל איסור ולשמור נגיעה כפי כללי תורתנו הקדושה, אין ספק שיתכפר לך, ובמקום שבעלי תשובה עומדים צדיקים גמורים אינם יכולים לעמוד! עלי והצליחי בשובך לאבינו שבשמים ותזכי לזיווג הגון ולהקים בית יהודי אמיתי של חסד יראת שמים והמון שמחה.

בשורות טובות.