ייחוד שני גברים עם כמה נשים

שאלה:

אם הייתי עם עוד בנות בחדר בריחה והיינו 7 בנות מתוכן לפחות 4 דתיות והיו שם שני מפעילים חילוניים שגם הסתכלו עלינו במצלמות שהיו שם וגם הציגו וגם באיזה שלב שקצת פחדתי אז הלכתי אחרי מדריך בין החדרים החוצה משם אז רציתי לדעת אם לא היה ייחוד

תשובה:

שלום וברכה

יש כאן חשש יחוד, בשו"ע בסי' כב סעי' ו כתב שאין יחוד כאשר יש הרבה אנשים עם הרבה נשים, אבל בברכי יוסף הובא בפתחי תשובה שם כתב שדוקא אם הם שלושה ושלוש אבל לא בשנים, ועוד הובא שם שאם אינם יראי שמים גם בשלושה יש לחשוש.