לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

זירוז לידה, קורונה.

שאלה:

1. נקבע לאשתי זירוז לידה בפיטוצין רציתי לדעת ממתי צריך לשמור הרחקות 2. לצערי במהלך השבוע התווכחתי בטעות עם בן אדם שמסרב לעטות מסיכה בגלל הקורונה, ומרוב כעסי עליו סימנתי לו עם האצבע שהוא משוגע, היו שם עוד שני אנשים וגם בנו הקטן היה שם, אני מרגיש ממש לא טוב עם זה האם יש משהו שאני יכול לעשות
תודה רבה וסליחה על הטרחה

תשובה:

שלום וברכה

1. ברגע שמתחילים צירים סדירים יש לנהוג הרחקות.

2. כדאי לפייס אותו, אכן לא ראוי לנהוג כך מול בנו הקטן, זה מבייש מאוד.

לידה קלה ובריאה ורוב נחת!