איך אפשר להכשיר גריל גז

שאלה:

אני נוסע לצימר ויש שם גריל גז לפי דברי בעל הצימר מתארחים שם רק אנשים שומרי כשרות
אני בכל אופן מקפיד על הכשרים מהודרים והייתי רוצה לדעת אם אני צריך להכשיר את המנגל וא"כ איך מכשירים אותו ואת הרשת שלו

תשובה:

שלום וברכה

יש ללבן את הרשת, תדליק על האש הגדולה ביותר ותעביר שם את הרשת היטב עד שתתאדם.

שבת שלום וחופשה נעימה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. ברשת פשוטה זה מתאדם, ברשת שאינה מתאדמת זה לא בגלל החום הנמוך אלא בגלל הציפוי, וזה גם בסדר כמובן.