לתרומות לחץ כאן

כף בשרית בצל שנחתך בסכין חלבית

שאלה:

טיגנתי בסיר פרווה בצל שנחתך בקרש ובסכין חלביים. לאחר טיגון של כ20 דקות כאשר הבצל בושל ונהיה שקוף אולם לא השלים ערבבתי בכף בשרית לא בת יומה. מה דין הבצל והכף?

תשובה:

הבצל כשר, כיון שבאותה שעה שעירבבת הוא כבר היה מתוק, ואינו מפליט מהכף, אבל הכף טעונה הכשרה כיון שנגעה בבצל חלבי.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל