אם שומרים על ההנחיות – מקום סכנה

שאלה:

שלום וברכה.

יש לי שאלה שכבר הרבה זמן רציתי לשאול אותה, ולא ידעתי איך וכיצד לנסח את השאלה. אולי אני מנסח אותה נכון כעת:
אם למשל הולכים בימים אילו לסניף דואר, ושומרים על ההנחיות של מסיכה, והסניף עצמו לא נותן יותר מ- 10 אנשים בפנים באותו הזמן, כולל האנשי צוות שם, אבל צריך לחכות קצת לתור, האם זה נחשב מקום סכנה, הרי צריך לחכות, או אם שומרים על כל זה אז אפילו שצריך קצת להשתהות שם, האם זה לא נחשב מקום סכנה?
ב. אם לא הולכים זכויות של האדם?

תודה רבה מראש.

תשובה:

אם שומרים על הכללים, הכל בסדר, "מן הזהירות שלא תרבה להזהר" [הקדמת חובות הלבבות].