לתרומות לחץ כאן

מצקת חלבית בסיר בשרי ומאכל פרווה

שאלה:

מצקת חלבית שאינה בן יומה לתוך מרק פרווה רותח שנמצא בכלי בשרי שאינו בן יומו.

תשובה:

שלום וברכה

במידה ולא טיגנו שם בצל בתחילת עשיית המרק כשהוא לבדו, שאז הוא נעשה בשרי ממש, כיון שהמאכל פרווה והכלים לא בני יומם הכל כשר. אם טיגנו בצל, יש להכשיר את המצקת אבל האוכל כשר כיון שהמצקת אינה בת יומה ובהכנסתה המאכל לא היה חריף.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל