הפסק באמירת סגולה באמצע הבדלה

שאלה:

בסד
שמעתי שעור שרב אמר לומר שלש פעמים אליהו הנביא זכור לטוב תוך כדי הבדלה , האם הרב היה צריך לסייג לומר חוץ מהמברך כדי לא לעשות הספק בין ברכת הגפן לטעימה ? והאם מותר לי לרשום בתגובות לשעור (סרטון) שהמברך לא יאמר פסוקים אלו , תודה

תשובה:

לדעתי גם השומעים לא יאמרו זאת לאחר ברכת הגפן אלא רק בשעת אמירת הפסוקים שלפני כן, וכדאי מאוד לעורר על כך שם.