בדיקה בטישיו

שאלה:

הפסקתי לקחת גלולות ולא קיבלתי וסת כמה ימים אחרי קצת כאב לי הבטן וקינחתי בטישיו אבל עמוק והיה נקודות קטנות אדומות פחות מכגריס האם אני טמאה

תשובה:

שלום וברכה,

אם קינחת עמוק כמו בדיקה הרי זו בדיקה ואין לזה דיני כתמים, וגם מעט דם אוסר. אבל רק טיפה נכנס בפנים זה עדיין קינוח.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. הניסוח 'רק טיפה נכנס בפנים' הוא מטעה משום שהמילה 'טיפה' קשורה למושגים של טיפת דם ועלול לבלבל וגם אינו נכון מבחינה לשונית. עדיף להתנסח 'אבל אם רק מעט נכנס בפנים זה עדיין קינוח'. ישר כח