ילד גדול לישון עם אמו במיטה

שאלה:

שלום.א) האם מותר לי לישון באותו חדר עם ילדי בן ה12 במיטה הזוגית שלי? ב) יש לי רק בנים..אני תוהה מה יהיה כשאתבגר יותר ואזדקק לעזרה האם מותר יהיה לילדים לטפל בי?

תשובה:

שלום וברכה

לא ראוי לאמא לישון עם ילד גדול כל כך יחד במיטה, יש לשמור על צניעותה של האם.

בעזרת ה' תהיי בריאה וחזקה עד מאה ועשרים, ואם יהיה צורך בימי הזקנה, עוד יהיו לך בעזרת ה' כלות ונכדות נחמדות, ויש אפשרות תמיד גם לסיוע מבחוץ, הכל היה מצויין בעזרת ה'.