לשקר לזיווג שלך חלק ב(בבקשה תפרסמו באתר זה חשוב לי שידעו)

שאלה:

שלום כבוד הרבנים

אתם אמרתם לי בשאלה הקודמת שלי "לדעתי אין לכתוב שקר" אז אני רוצה לראות אם הבנתי אתכם נכון לפי מה שאמרתם אסור לי לבחור בסטטוס תקין אלא צריך לבחור בסטטוס בעיה נפשית אם יש לי בעיה נפשית ואם יש רק סטטוס תקין אז לרשום בנוסף שזה לא מדוייק שאני תקין יש לי בעיה נפשית או לוקח כדורים מסיבה כזאת או אחרת האם אני צודק?

תשובה:

אם אתה מסתדר בחיים, עובד יוצא ומנהל אורח חיים תקין, גם אם יש ברקע איזו בעיה לא צריך לכותבה באתר מיד בתחילת הקשר. אבל אם אתה לא מנהל חיים תקינים, והבעיה הזו מעיבה על כל אופי וסגנון החיים שלך, אין טעם לשקר בזה, גם לך לא טוב שיהיו קשרים שמיד תתקל בהם בסירוב… שידוך אמור להתאים…

בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. לעניות דעתי אין כדאי בשאלות חמורות שכאלה לשאול באופן הזה אני ממליץ לך [השואל ] לשאול גם רב שמתמצא בבעיה הספציפית וידריך אותך איך לומר ומה .
    בהצלחה