חלום געגוע לגרוש

שאלה:

שלום רב,
חלמתי שבת זוגו של הגרוש שלי עשתה אירוע רב משתתפים בביתם החדש בחלום, היו בערך 200 איש כולל משפחתם. רק אחות אחת דיברה איתי בנועם, אחת שבאמת אוהבת אותי. הבת זוג בהריון מתקדם ואני לא, בכלל לא. זכור לי מבטי קנאה וגעגועים לגרוש שלי ושאמרתי שאני מתגעגעת אליו, לאחותי נראה לי ואז אח של החברה שלו כעס עליי ואמר שאירגע, שהם אוהבים ושהיא בהריון ואני כלום בשבילו ואז עניתי אבל ככה אני מרגישה ובכלל יש לנו ילדה מהנישואים שלנו. בשלב מסוים החברה חילקה משהו לכל הבנות והייתה כה מאושרת, לא עמדתי בזה כבר. יצאתי בחיפזון מהבית וגם לא ידעתי כיצד לחזור הביתה משם. מה אומר החלום? נעזרתי באח הזה שלה לחזור הביתה.

תשובה:

שלום וברכה

החלום אין לו משמעות כחלום, הוא רק מלמד שבכל הנוגע למסכת הגירושין הזה יש משהו שעדיין לא עיבדת מספיק, ועדיין כואב מאוד, וכדאי לעשות עם זה עבודה. הגירושין נעשו והן בלתי הפיכים, ועכשיו את צריכה לעשות עבודה פנימית עם עצמך להשתחרר מהפרק הקודם ולבנות חיים שמחים ומאושרים הלאה, עם זוגיות טובה ושלימות פנימית תוך השלמה מלאה עם כל מה שעברת. אם קשה לך לעשות זאת עם עצמך, כדאי לפנות לסיוע רגשי קאוצ'ינג וכדומה.

בשורות טובות וחיים טובים ומאושרים!