כמה כסף צריך להוציא בשביל שאשה תלך לרופאה

שאלה:

אשה שצריכה לעבור כעין תהליך ניתוחי חשוב ונחוץ. וכנראה זה יהיה ע"י רופא גבר. יש אפשרות באופן פרטי להשיג אשה אבל זה יעלה כמה אלפי ש"ח.
כמה צריך לשלם בשביל שזה יהיה אשה [יש לציין שבהליך נחשפים מקומות צנועים באשה]

תשובה:

שלום וברכה

אין צורך להוציא אלפי שקלים לשם כך, הוא טרוד במלאכתו ומותר מעיקר הדין לבוא אצלו, אבל אם הבעל יוכל לבוא איתה ולהיות באיזור זה יהיה טוב יותר.

רפואה שלמה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. זה מרגיש לי טעם חלש לומר שהוא טרוד במלאכתו. הרי למעשה בשביל להנות מן הערוה ולעשות אפילו נגיעה אחת של הנאה מספיק פנאי של שניה מהעבודה.
    מה ההסבר משעיקר הדין זה מותר?

  2. הרופא צריך להיות מרוכז מאוד, הוא גם ליבו גס, הוא עושה את זה כל יום במשך שנים הרבה פעמים, אינני אומר שזה לכתחילה ונחמד, אבל אין צורך להוציא סכום כסף גדול.