הסדרת מחזור קצר

שאלה:

שלום רב,
אשתי מקבלת מחזורים קצרים של בערך 14 ימים, לפעמים יום לפני הטבילה, ולפעמים יום אחרי. רציתי לשאול את כבוד הרב אם יש לכם פתרון לזה? [היא הייתה אצל רופא נשים, שאמרה שאין מה לעשות לזה, כי אסור לקחת כדורים בהנקה] (פעם הקודם שהיא הייתה בהנקה היה אותה דבר)

תשובה:

שלום וברכה

לטעמי, במקרה כזה יש לוותר על ההנקה [תתיעצו שוב עם רופאת נשים בכירה ומנוסה האם אכן צודק הרופא, אבל אם הוא צודק אין מנוס]. חיי אישות זה מרכיב חשוב בקשר בין בני זוג, זה לא דבר שולי גם אם זה נראה כך, ואין מקום להמנע מקיומו זמן רב כל כך. יש תחליפי מזון טובים ויעילים וזה בסדר בסיטואציה כזו.

בהצלחה

הצטרף לדיון

5 תגובות

  1. יש טיפות טבעיות של "הרב מירושלים"משהו אמין לגמרי שנמכר בבתי מרקחת ובחנויות טבע מנסיוני זה מועיל אצלנו זה הסדיר את המחזור והאריך אותו מ23 יום ממוצע ל30 הייתי ממליץ לך לברר על זה

  2. יש חברה של תוספי תזונה טבעיים במיוחד למעגל הנשי, יש שם יועצת בשם דבורי קרנובסקי 0556885219 ויש לה פתרונות אלופים, גם תוך כדי הנקה, ובמיוחד לקיצור דימום