יסורים בעולם הזה

שלום כבוד הרב. הבנתי שברגע שבנאדם עושה תשובה על חטאים , מצטער ,עושה וידוי ומבטיח לא לשוב לחטא שוב לעולם , הבנתי כבוד הרב שאמורים לבוא עליו ייסורים . עכשיו כבוד הרב אני לא מצליח להבין כאילו איזה ייסורים ….. בראש שלי עובר לי עכשיו מחשבות כגון – סרטן או מחלות למיניהן . או אפילו שבירת יד , שבירת רגל וכו'. או כל מיני דברים קשים שעוברים לי במחשבות … האם זה הכיוון של הייסורים או שסתם הלכתי רחוק מידי ? אשמח שכבוד הרב יסביר ויגיד למה עליי לצפות . תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

כאשר אדם עושה תשובה מעומק הלב היסורים הפשוטים הקטנים בעולם הזה, הפסד אוטובוס עוגמת נפש קטנה בעבודה או סתם טירחה על פרנסה, זה כבר מכפר לו, בורא העולם דן ברחמיו את בני האדם וכל המתקרב אליו זוכה לשפע של רחמים וחסדים גדולים.

ברכה והצלחה ורק טוב כל הימים.