ברכה ליד שירותים

שאלה:

בס״ד
האם מותר לברך (במקרה הזה אשר יצר) ליד שירותים כשהדלת סגורה אבל לא עד הסוף כך שלא רואים את המקום עצמו והאסלה?

תשובה:

במקרה זה אפשר לברך.

יום נעים.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. למדתי מכבוד הרב היקר
    שאת אשר יצר אפשר לברך גם במצב שדלת בית הכיסא סגורה לא עד הסוף כך שלא רואים את המקום עצמו והאסלה.
    האם אין הבדל בין ברכת אשר יצר לשאר דברים שבקדושה כגון תורה ותפילות העמידה?
    דרך אגב, אם הסמיילי במקום שם או כינוי לא היה במקום אני מתנצל, לא הייתה לי כוונת ליצנות או זדון ח"ו.