ווינדוס

שאלה:

יש לי ווינדוס שמסתבר שנקנה שלא כדין, אני מתכוון לקנות קוד מוזל מהאיביי, האם מותר לי להשתמש בינתיים במחשב במערכת הפעלה שלו(שללא זה המחשב לא עובד) וכן בוורד?

תשובה:

שלום וברכה,

כבר הזכרנו שאפשר להקל להשתמש בווינדוס פרוץ. אלא שקוד שמזכה את הלקוח בשרות, אסור לקבל מהם שרות עם קוד מזויף, כיון שהשרות ניתן רק למי שרכש ולא בחינם. ולכן להעתיק מותר ולקבל שרות מהם אסור.

אם מתכוון לרכוש בזמן הקרוב תוכנת ווינדוס, מסתבר שאפשר להקל להשתמש בקוד פרוץ כדי לקבל שרות, כיון שבקרוב מאוד ישלם על כך.

בהצלחה.

מקורות:

ראה כאן לגבי העתקת ווינדוס.