אין חוזרים בתשובה על עוון אשת איש?

שאלה:

שלום כבוד הרב .
אני בן 27. בהיותי בערך בן 23-24 , קצת פחות קצת יותר , עבדתי בסופר בתור סדרן סחורה .
שמה הכרתי את אהבתי הראשונה מישהי עם ילד והתאהבתי בה .
באותו זמן אם זכור לי לנכון היא אמרה לי שהיא פרודה .
בכל מקרה , בזמנים ההם הייתי רחוק שנות אור מהיהדות , מקיום מצוות וכל' מה שקשור בהיותי יהודי ( ולא הבנתי את ההשלכות של הדבר שאספר בהמשך ) .

בכל מקרה כבוד הרב אני והיא לבסוף שכבנו ועשינו מה שעישנו .
והקשר הזה במלא לא החזיק הרבה זמן ופשוט נפרדנו אחרי תקופה.

עכשיו, חלפו להם 3-4 שנים מאז המקרה ואני מתחיל להתחזק בתקופה אחרונה ומתחיל להבין מה אסור ומה מותר .

כבוד הרב היום ממש חרב עליי עולמי .
יצרתי קשר עם הבחורה ושאלתי אותה דבר 1 וביקשתי ממנה שתגיד את כל האמת .

שאלתי אותה אם בתקופה שהיינו ביחד , היא הייתה גרושה או פרודה.
והיא אמרה לי שהיא הייתה פרודה מהבחור , ולא רק זה הם חזרו להיות ביחד ונולד להם עוד שני ילדים .

כבוד הרב אני לא מאמין שחטאתי בעוון אשת איש , ואני ממש מרגיש שחרב עליי עולמי ואני לא יודע מה לעשות .

כבוד הרב מה עליי לעשות ? האם העוון שלי פחות קשה כי זה ממש בחוסר ידיעה ולא היה לי מושג מה אני עושה , או שהעונש שלי הוא אותו דבר כמו אחד שבא על אשת איש במזיד .

כבוד הרב בבקשה תעזור לי ותגיד לי מה אפשר לעשות , למי אפשר לפנות או ללכת בשביל שיעזור לי .

תשובה:

ידידי היקר! במקום שבעלי תשובה עומדים צדיקים גמורים אינם יכולים לעמוד! בורא עולם אוהב בעלי תשובה! ברגע שאתה חוזר בתשובה שלמה ומתחרט על מעשיך, ומקבל על עצמך בעזרת ה' לחיות חיי טהרה, לבנות בית בקדושה, לשאת אשה כדת משה וישראל ולקיים דיני נדה הכל כמו שצריך ולהקים דורות ישרים ומבורכים, מה יכול להיות יותר טוב מזה! אין ספק שחטאתך כופרה, ואין דבר העומד בפני התשובה.

עלה והצלח בדרך החדשה, למד תורה בשמחה וקיים מצוותיה באהבה, ודע חיים טובים ומאושרים.