יציאת שבת

שאלה:

אני בודק באתרים אל כניסת ויצאת שבת בדקתי באתר הידברות ובאתר כיפה יש הבדל של 5 דקות ביצאת שבת גר בחיפה והשבת הזואת אחד רשם 8.24 ואחד רשם 8.29 ובאתר אחר 8.32 על פי מה קובעים ואם יש אתר שהוא ממש מדיוק

( משפחה שלא שומרת שבת ורק בשבלי מחזקים את כל הבית בלי טלויזה ועוד ולא רוצה להוסיף עוד דקות יותר ממה שצריך )

תשובה:

אינני מתמצא באתרים, אבל לוח עיתים לבינה של הרב סופר הוא לוח מדוייק מאוד, תבדוק שם לפי אופק חיפה, בהצלחה רבה.