נחש בחלום

שאלה:

חלמתי ב7 בבוקר על נחש שנמצא בבית של השכנה צעקתי לה והיא לא התייחסה
הנחש יצא והלך. פתאום הגיע נחש אחר מהחצר שלה קלטתי שהוא בא לכיווני התחלתי לברוח מאחורי הארון בחצר . הוא רודף אחרי שמתי ריצה לבית סגרתי את הרשת והוא ממש ניסה להיכנס. צעקתי לאמאשלי וגם לא ממש התרגשה .הוא ניסה להיכנס היה לו ארס גדוולל והצבע היה שחור וכחול חזק מאוד ואז הצליח להכניס את הראש לא ידעתי מה אני עושה צעקתי לאמאשלי שתברח מהבית, חשבתי לשחרר אותו
ואולי אצליח לברוח למרות שלא היה ממש לאן
חשבתי מה עוד אפשר לעשות ואז התעוררתי מהפחד
(אני גרושה טרייה בלי ילדים
וזה אחרי לילה ארוך של שינה)
אשמח לתשובה,תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה,

חלום על נחש הוא חלום מצויין, חז"ל אמרו בפרק הרואה שהרואה נחש בחלומו יצפה לפרנסה, זה סימן לשפע.

כמו כן הרבה פעמים חרדות מודחקות באות בחלום הלילה בסגנון כזה או אחר ואין לזה משמעות.

שתדעי רק טוב, זוגיות מתאימה ונכונה בקרוב ובית של תורה ויראת שמים.

שבת שלום.