כללי

שאלה:

בסד
שלום לרב היקר
מפאת המצב אני רק רוצה לוודא הלכתית כיום אני מצוי במצב בעבודה ממש לא נעים ולא טוב תחת מטר של השפלות וקללות אני משתדל להבליג אך לא יכול יותר האם אוכל להקל בשמיעת מוזיקה בימים הללו ?

תשובה:

אני לא חושב שאתה תחת מטר השפלות, אלא שאתה זקוק לסיוע בתקשורת ובהבנה סביבתית, אני זוכר שאתה סובל הרבה בקשר עם אנשים וחבל, כדאי להתייעץ היום זה מאוד מקובל. לגבי מוזיקה, אם אני זוכר נכון אתה חי לבד ונוטה להכנס לעצבות בלי מוזיקה, אם אני זוכר נכון אתה יכול להקל עד ראש חודש אב.

בשורות טובות.