כבוד אח

שאלה:

אח גדול שלא בקשר איתנו 35 שנה!!! ולא מדבר עים האחים כלל האם חייבים בכבודו בחיים ואחרי מותו?

תשובה:

אני מבין משאלתך שהוא עדיין החיים! אם כן למה מחכים? יש לעשות הכל כדי ליצור איתו שוב קשר, אני בטוח שעם מחשבה וחכמת חיים והבגרות שהתווספה עם השנים החולפות, תצליחו לעשות את זה. תמצאו איזה רב שיגשר ביניכם, ישמע את כולם ולאט לאט תיצרו את הקשר תוך מציאת הזדמנויות טובות, דם זה לא מים…

בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. שלום כבודכם.לא עניתם על השאלה האם חייבים בכבוד אח גדול שלא מדבר איתנו שנים רבות והאם יש חובת אבל עליו.שנית השאלה על הגרושה לא נענתה תודה