שעטנז במיטה

שאלה:

לרב שלום רב,
קנינו מיטה מתכווננת של חברת סימונס, רצינו לדעת אם יש צורך לבדוק משעטנז, יש להם תעודה עם אישור שעטנז משנת תשע"ח של רבנות ת"א, לא מצאו תעודה של השנה תש"פ, האם אפשר לסמוך על זה? המיטה מכילה ריפוד בד + בד רשת בצדדים + מזרון. (זו חברה מוכרת ומפורסמת)תודה.

תשובה:

אני מניח שאין שם צמר אלא הכל סינטטי, הצמר הוא חלש, אבל כדאי להתייעץ עם מעבדת שעטנז.