שמירת העינים לאשה מעוברת

שאלה:

שלום וברכה
האם יש מקור לכך שכדאי לאשה מעוברת לראות במראות של חוסר צניעות, וכן האם כדאי לה להמנע מללכת לגן חיות?

תשובה:

אינני מכיר דבר כזה, וזה גם לא נשמע סביר, מה שמותר לאשה לראות, מותר לה לראות גם בהריון.

לידה קלה ובריאה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. נראה לי שהשואל התכוון לההשפעה שיש על הוולד בזמן העיבור שמובא בכמה מקומות עיין מעבר יבק מאמר א' פ"ה, ועיין דברי הגר"א בסוף פ' שמיני. ונראה לי שענין לא ללכת לגן החיות מובא בספר תורת היולדת להגאון הרב יצחק זילברשטיין שליט"א וכמדומני שם כתוב מחודש הרביעי או החמישי.