שמיעת מוסיקה לצורך ספורט בבין המצרים

שאלה:

שלום רב, בזמן ספירת העומר שאלתי לגבי שמיעת מוסיקה ממחשב לצורך ספורט בלבד, מוסיקה אנרגטית, והשבתם שניתן לצורך ספורט, מה לגבי בין המצרים? שבוע שחל בו ? תודה.

תשובה:

אינני יודע מי השיב כך בזמנו אבל ודאי שאין להקל בכך בשלושת השבועות בשמיעת מוזיקה לצורך ספורט, תעשה ספורט בלי מוזיקה. הרי מעיקר הדין בכל ימות השנה היה לנו להתנזר ממוזיקה בגלל אבלות החורבן, אלא שהאנשים חלושים וזקוקים לכך, אבל בשלושת השבועות שהוא זמן האבלות, ודאי לא נקל בכך.

שנזכה לראות בנחמת ציון וירושלים.

הצטרף לדיון

תגובה 1