תזוזה בזמן תפילת עמידה – קורונה

שאלה:

שלום האם מותר בתקופה זו לזוז מעט בזמן עמידה אם מישהו בזמן התפילה נצמד למתפלל ואינו מקפיד על הריחוק המינימלי באופן מסוכן.

תשובה:

אם אין לו מסכה מותר לזוז, אם יש לו מסכה אין לזוז.

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. כתוב במשנה (ברכות פרק ה משנה א) אפילו נחש כרוך על עקבו וביאר הרע"ב דוקא נחש, שרוב פעמים אינו נושך, אבל עקרב, או אפעה, מן הדברים שודאי נושכים וממיתים, פוסק, ע"כ. והרי על פי הרוב לא כל מי שאין לו מסכה הוא חולה, וא"כ לחומרא יהיה אסור להפסיק?