עבודה בחברת תקשורת – בק אופיס

שאלה:

שלום רב!
רציתי לדעת בבקשה, הבנתי שיש בעיה לעבוד בחברת תקשורת בשל המכשירים הלא כשרים שנמכרים והאינטרנט הלא מסונן וכו' וכמובן אני לא רוצה לקחת חלק בזה
השאלה שלי האם מותר לעבוד במשרה בחברה שאין בה שום שירות לקוחות או מכירה, אלא מדובר בעבודה משרדית מאחורי הקלעים כגון הקלדת פרטי לקוחות, הקלדת הזמנות, עבודה על המערכת של החברה וכו'?
האם זה מותר הלכתית?
תודה רבה!

תשובה:

אין בזה איסור, למעשה אין כאן משום מסייע כיון שהחברה בלי עזרתך תפעל והרוכשים יגלשו באינטרנט בכל מקרה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. לטעמי זה גם לא מסייע כאשר בכל מקרה יגלשו וכו' כל השאלה כמה ישלמו ומי יהיה הספק, לא שמעתי על מישהו שלא מכרו לו ולכן הוא לא גלש…