לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

תיקונים של הרב מנחם אדרי

שאלה:

שלום כבוד הרב .
אני רוצה לעשות תיקון גויה וראיתי מה שכתב הרב מנחם אדרי .

**תיקון גוי/ה- 18 ש“ח אוכל לעני ליום כפול 216 תעניות = 3888 ש“ח + 500 ש“ח לאברך הלומד בתענית אכילה ושתיה לילה ויום + 333 ש“ח כמניין שלג = 4721 ש“ח ( + קרח שצריך להעביר על הגוף לפי הסבר הרב באופן אישי)

האם כבוד הרב מכיר את התיקון הזה והאם יש בו אמת כלשהי?

תודה רבה.

תשובה:

אינני מכיר, אבל אין לי התמצאות בנושא זה. בכל מקרה שאם אתה נותן סכום כזה לצדקה תדאג שילך למקום טוב ומוכר כמו קופת העיר בני ברק וכדומה.

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

תגובה 1