לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

פרסום מבצע בלא מבצע

שאלה:

אם אדם מפרסם מודעת מבצע ואין כלל מבצע וזהו אותו מחיר שהיה קודם לכן, באיזה עבירות הוא עובר? תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה,

פירסום שוא שמטעה את האנשים, הרי זה איסור של גנבת דעת. ולכן אסור לפרסם על מבצע כאשר המחיר הוא רגיל ולא מחיר מבצע.

בהצלחה.

מקורות:

ראה שו:ע חו"מ סימן רכח דוגמאות שונות של גנבת דעת שאסור למוכר לגנוב דעתם של הלקוחות.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. ואם הוא משאיר את אותו המחיר אבל מעלה אותו וכאילו עושה על המחיר "החדש" מבצע?
    לדוג' תירוש 20.90 מבצע 17.90 (והמחיר היה 17.90)
    תודה רבה תבורכו!!