שינוי מצבה

שאלה:

בעלי נפטר בערב חג השבועות.ובחמישי היתה פקודת ה30. הצטערתי שהמצבה לא נעשתה כבקשתי .ונגרם לי צער רב. בעלי נפטר צעיר וסבל יסוריים רבים. המוות שלו השאיר 5 יתומים מוכי צער. רציתי לדעת אם כעת אני יכולה לשנות את המצבה.ולהוסיף שיש נוסף? האם עצם ההתעסקות לא תגרום צער למנוח??

תשובה:

שלום וברכה

אין איסור לשנות את המצבה לכבוד המת. בורא עולם ירפא לשברכם ולא תדעו צער.

אבי היתומים ישמח אותך ואת בניך, וישפיע עליכם שפע שמחה והצלחה בכל התחומים, ולא ישמע עוד שוד ושבר בגבולכם!

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

תגובה 1