לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

קורונה

שאלה:

שלום כבוד הרב.
המצב אצלנו הוא היום שלושה נדבקים חמישה עשר מתים והיום נוסף שלושה נדבקים ובכל מקום סגור חייב להיות עם מסכה אך בבית הכנסת אף אחד לא יכנס בשביל לבדוק אם יש לאנשים מסכות יש לי שאלה האם בבית הכנסת צריכים לכבוש מסכה משום ונשמרתם לנפשותיכם, כי אין לנו לחוש מקנס או שאנחנו צריכים לכבוש מסכה משום ונשמרתם לנפשותיכם או שאפשר להיות בלי מסכה ? תודה רבה.

תשובה:

חובה גמורה לעטות מסכה ולשמור על מרחק בין אחד לשני, אין להקל!

בשורות טובות.