האם מותר לעשות מדיטציה עם ע"ב השמות?

שאלה:

שלום.
האם האותיות א ל ד בעב השמות מותר להגיד את זה עם רווח ולא בבת אחת. למשל א-ל-ד לומר כל אות בנפרד האם זה מותר?
בנוסף מותר לחשוב על זה במחשבה?

תשובה:

יש להתרחק מכל עיסוק בשמות הקודש! רק חכמי הקבלה יודעים מה לכוון ומה לעשות ומתי בלי לשבש את כל סדר השפעת העולמות. אסור לנו בכלל לעיין בזה,] כל טעות גורעת, זאת מלבד הזלזול החמור בשמות הקודש בכך שאנחנו משתמשים בהם לתועלת עצמנו לעשות מדיטציות וכדומה שהם דברים שמיועדים בשביל האדם, להביא עליו רוגע או טראנס וכל שאר הדברים שהוא רוצה בהם, כל זה אינו יהדות! ביהדות בורא העולם במרכז ואנחנו עבדיו עושי רצונו, ולא משתמשים בו לטובתנו…