אמונה שהכל לטובה!

שאלה:

שלום,
למה ה' לא אומר לאדם מה תוקע אותו? למשל ה' לא רוצה שאני אתחתן למה??? מה עשיתי???

תשובה:

אינני יודע חשבונות שמים, אני רק יודע ומאמין שהכל לטובה ולברכה והישועה בוא תבוא במהרה!

בדיוק השבוע סיפרתי למישהו על חמי ז"ל, שכאשר היה בגיל 23 הלך לחזון איש [יום לפני פטירתו] וקיבל ממנו ברכה לזיווג הגון, אבל הזיווג לא בא… חלפה שנה ועוד שנה ועוד שנה, כאשר היה בן 27 הוא התארס עם נערה בת שמונה עשרה…וכי יכול היה להתחתן ארבע שנים קודם? הרי היא רק סיימה את היסודי… כלומר לפעמים אנחנו לא מבינים, ובעזרת ה' בקרוב תזכי לישועת ה' ותראי את כל הטוב!