לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

ההורים מונעים ממני לשמור מצוות

שאלה:

ההורים שלי הם באמת לא מכבדים אותי למרות שהם מסורתיים ואני דתי והם לבושים לא צנוע ומקללים ואומרים לי לאכול בכוונה אוכל לא כשר ולראות בחורות לא צנועות בטלויזיה מה לעשות?
אני לא רוצה להיפרד מההורים שלי

תשובה:

שלום וברכה

השאלה שלך כואבת מאוד, מה שחשוב מאוד מאוד שתיצור קשר עם רב מקומי נחמד שיסייע לך ויתמוך בך, יתן לך עצות מעמיקות יותר לגבי ההורים אחרי שתסביר לו הרבה יותר מדוייק, ייעוץ כזה הוא לא לאינטרנט. לכן הייתי ממליץ לך מאוד מאוד, ליצור קשר עם איזה אברך או רב מקומי, ואם אתה לא מכיר כזה, תפנה לסניך לב לאחים באיזור מגוריך, תוכל למצוא אותם באתר האינטרנט שלהם, והם יקשרו אותך עם מישהו מתאים.

בהצלחה רבה ושמור על עצמך.