ביאה דרך האברים בהריון

שאלה:

שלום כבוד הרב

ברצוני לשאול לכבוד הרב
מה הכוונה ביאה דרך האיברים שמותר ?

אסביר למה אני שואלת ,

אני בהריון ב״ה, עם לפחות 7 הפלות בעבר בעיקר ההפלות היו בשליש הראשון , וב״ה בין לבין היו לי כמה לידות, אבל כמו שהבהרתי היו גם הפלות, ובעבר בעלי הלך לרב והרב אמר לו להימנע עם יחסים בשליש הראשון ואח״כ גם כששאלנו את הרופא, הוא גם אמר שכדאי להימנע בשליש הראשון עקב ההיסטוריה ההפלות,

לפעמים אנחנו כן רוצים לקיים יחסים אבל לא יודעים מה מותר ומה אסור או ואיך מותר, ובעלי גם מפחד שלא יהיה זרע לבטלה, אבל הוא אמר שכתוב בש״ע שמותר דרך אברים, רק לא יודע ומתבייש לשאול רב מה הכוונה, לכן רציתי לשאול האם מותר לשכך את האבר שלו בין הרגליים שלי במקום הביאה הקבוע, אך לא בפנים רק במקום ההוא מבחוץ וע״י זה שהוא משכך ליד המקום הזה, ולא בפנים, האם זה מותר בזמן שאני בהריון ? כך אולי הוא יגמור במקום הביאה אולי זה מותר ? או אולי יש לזה חשש שמוציא ז״ל גם כשאני בהריון ?

תשובה:

אסור להוציא זרע שם, וזה גם לא בטוח יעזור לכם. הבעיה בקיום יחסים בהריון הוא שהאשה מגיעה למצב של כיוון הרחם בגלל התשוקה, זה יכול לקרות גם בסיטואציה הזו. הטוב ביותר פשוט להמתין…

שתזכו לזרע בר קיימא!