צלם שצילם חלק מהחתונה

שאלה:

עשינו חתונה בקורונה בדירה. הזמנו מסריט שהסריט רק חלק מהחתונה ולא הסריט את החלק שלפני החופה בכלל , וכן סיים להסריט מייד לאחר ברכת המזון.
אין הסרטה של ריקודים שהיו אח"כ ועוד. משך ההסרטה כשעה ועשר דקות במקום מספר שעות כמקובל.
לטענתו לא היה במקום מנהל אירוע וכן שבזמן הריקודים היה עסוק בהכנת הקליפ (תקציר החתונה) ולכן לא היה פנוי להסריט.
הוא הסכים שנשאל רב.

תשובה:

שלום וברכה,

ברור שאם לא צילם בכל משך זמן החתונה לא מגיע לו שכר שלם, אלא שכר חלקי לפי הזמן שעבד. העובדה שטוען שלא היה מנהל אירוע, או שהכין קליפ' לא פוטר אותו מעבודתו, ומגיע לו שכר קטן מאוד.

בהצלחה.