גדרי שינוי מקום

שאלה:

שלום וברכה
רציתי לשאול לגבי דין הולכי דרכים שכידוע אין בהם דין שינוי מקום. האם כאשר אדם אוכל מוצר שברכתו שהכל ועוצר לקנות ארטיק בקיוסק 5 דקות והיה דעתו או שאדם רגיל לקנות בקיוסק ארטיק-אינו צריך לברך שוב או שיש כאן דין הסיח דעת ויברך שנית על מה שקנה בקיוסק?

תשובה:

כאשר ההפסקה היא לצורך הקנייה בלבד ולא שקובע לשבת שם ולאוכלו, זה עדיין בכלל הולכי דרכים.