ברכת הגומל אחרי בידוד

שאלה:

חזרתי מחו"ל לפני שבועיים. מחר אני יוצא מבידוד. האם לברך הגומל?

תשובה:

אני מבין שהשאלה הזו היא מתוך ציניות של יאוש מהכלא של הבידוד… זה אכן חצי בית כלא אבל לא מברכים הגומל… לא על זה שלא חלית, ולא על זה ש"השתחררת" מהבידוד…

חיים שמחים ובריאים!

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. השאלה העיקרית היא שחזרתי מחו"ל (חוץ לארץ) וכבר עברו שבועיים (בגלל הבידוד) האם אני עדיין יכול לברך הגומל? תודה רבה ויום טוב.