גילוי מצבה

שאלה:

שלום שבוע טוב.
ביום שני הקרוב נעלה לקבר אבא לגילוי מצבה ,מחר בערב (ראשון) סעודה.
מתי הנשמה מגיעה, גם לסעודה וגם לגילוי מצבה? ומה הוא מרגיש הוא רואה אותי ומה חושב עליי? אני חושבת על תהליך פסיכולוגי כי כל העניין של העולם הבא משתלט עליי …אני לא אותו אדם מאז שהשמש הלכה לי

תשובה:

הוא לא רואה אותך ולא חושב עלייך, כל הוויה שלו היא רוחנית ויש לו נחת רוח מכך שהקרובים עולים לקבר ומתפללים ומברכים ולומדים לעילוי נשמתו, זה הכל, כדאי באמת לעבור איזה ייעוץ, אני רואה כאן באתר שיצאת לגמרי מכל פרופורציה בענין זה. חייבים להרפות, אנשים מתים וזה חלק טבעי של החיים. הכל בסדר.

בשורות טובות.