לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

כשרות קוקה קולה בחו"ל

שאלה:

שלום כבוד הרב. האם מותר לשתות קוקה קולה בחוץ לארץ אני לא מבין כל כך בגלל שרב אחד אומר שזה כשר ורב אחר אומר שאסור מה יורנו הרב? תודה רבה

תשובה:

אני אומר את הדבר הכי הגיוני ופשוט: האדם היחיד בעולם שיודע מה קורה בקוקה קולה, זה הרב שממונה על הכשרת שם, הרב לנדא רבה של בני ברק, והוא כתב לאחרונה מאמר גדול על כך שבכל מקום בעולם מכניסים תמציות אחרות ואין לשתות ללא ההכשר. יש אנשים שמקובעים בשמועה זו שאולי פעם היתה נכונה שקוקה קולה מותר בכל מקום, אבל היום אומר הרב המכשיר שזה לא נכון…

הצטרף לדיון

5 תגובות

  1. השכל שלי אומר שמי שיכול לענות על השאלה הזו הוא הרב שנותן הכשר לקוקה קולה… הרי אף אחד לא נביא… והוא כותב שבכל מקום זה תמציות שונות ואין לשתות ללא הכשר.