מעבד מזון לפסח

שאלה:

אני מעונין לקנות מעבד מזון חדש, והיות ואין לי כסף להשקיע לקנות אחד נוסף לפסח, רציתי לדעת אם ישנה בעיה לקחת את המכשיר לניקוי במעבדה ואז להשתמש בפסח, אחרי הגעלה כמובן

תשובה:

באופן עקרוני כיון שכל השימוש הוא קר זה אפשרי, אבל מאוד לא מומלץ כי הניקוי קשה, ומדובר בשבוע בסך הכל, הכי טוב לקנות לפסח מעבד מזון פשוט וזול ב300 ש"ח ואפילו פחות, לפסח זה מספיק בהחלט.