לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

תיקון נזילה ממרזב שמטפטף לבית השכן

שאלה:

שנים רבות היה לי מרזב ממרפסת ביתי שהוציא מים לשטח הפתוח ליד הבנין, לפני כמה שנים השכן שגר תחתי הוציא תוספת בניה מתחת למרפסת שלי, כעת יש לו רטיבות בגג התוספת שכנראה נגרמת מחמת המרזב שלי שעובר מעל התוספת.
השאלה היא האם אני חייב לשלם את הוצאת האיטום על אף שיש לי חזקה של שנים רבות שהמרזב מוציא שם מים.

תשובה:

שלום וברכה,

אדם שמרחיב ובונה תוספת לביתו מוטל עליו לטפל בכל התשתיות של הבניין הנצרכות לטיפול עקב הבנייה. ולכן עליו להזיז את המרזב או כל דבר שנצרך להזיז עקב הבנייה.

בהצלחה.