מכנסים לאשה

שאלה:

שלום. רציתי לדעת , האם מותר לאישה ללבוש מכנסיים רחבות ?מכנסיים שלא מבליטות ויחסית צנועות ? אני ממש לא יכולה לראות את עצמי עם חצאית בשום אופן , לא יכולה לצאת מהבית ככה בשום אופן לא מסוגלת וזה בלתי אפשרי בישבילי . במידה אז ואלבש מכנסיים רחבות , האם אפשר להקל וזה בסדר ? כי בישבילי חצאית, הדבר לא אפשרי בשום אופן .

תשובה:

שלום וברכה

אין ספק שלא לובשים מכנסיים… אבל אם את מרגישה שאת עדיין לא מסוגלת, תמיד אנחנו מציעים ללכת לאט לאט, תלכי עכשיו עם מכנסיים רחבות, תתחברי עוד, לשמירת השבת לכשרות להווי החיים, וכשתרגישי מוכנה ושמחה עם זה תמשיכי לחצאית. הכל בסדר ובלבד שמכוונים לב לשמים.

בהצלחה רבה