הפחתת שעות עבודה לעובד

שאלה:

אם סיכמתי עם שכיר קבוע מראש על שעות עבודה בכל שבוע וסיכמנו והיה ואצטרך להוריד לו שעות עבודה שבוע הודיע על כך מראש, שאלתי האם בבקשת מחילה מרשות השכיר ובהסכמתו למרות שיתכן וענה לי מאי נעימות מסוימת להורדת שעות עבודה נחשב בתור מי שפרע. כמו כן אמרתי לו שאם לא מתאים שהכל יהיה כרגיל בלי החזרת שעות האם יש פה עניין של חסד אם לא הייתי עושה זאת בהנחה שהדבר נוח לי יותר תודה מראש

תשובה:

שלום וברכה,

ראשית כל, 'מי שפרע' שייך רק כאשר שילם כסף על מוצר ולא רכש את המוצר. אבל אם רק היה דיבור אין מי שפרע אבל יש מחוסרי אמנה.

אם סיכמת מראש בתחילת השכירות שיתכן ויהיו שבועות של הפחתה בשעות עבודה, מותר לך להפחית מהשעות עבודה.

אם לא היה תנאי בזמן השכירות אלא אחרי שכבר התחיל לעבוד הודיע לו שמפחית לו משעות העבודה, אין אפשרות לעשות כן, מאחר וכבר שכר אותו לעבוד לשעות מסוימות, לא ניתן להפחית משעות העבודה.

בהצלחה.

מקורות:

שו"ע חו"מ סימן שלה סעיף א.